• Luni au avut loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 Mai.
  • Polițiștii încearcă să afle toate detaliile și să refacă filmul tragediei de la 2 Mai.
  • Adrian Cuculis: Urmează să fie audiați și alți martori, tineri din grup și alți martori.

Doi dintre tinerii răniţi în accidentul provocat de Vlad Pascu între Vama Veche şi 2 Mai au fost audiaţi la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

„Situaţia începe să prindă contur”, spune avocatul uneia dintre victime. Audierile continuă cu persoanele din grup care nu au fost rănite în acest eveniment rutier, precum şi ceilalţi martori. Anchetatorii vor să afle toate detaliile despre cum s-a produs tragedia.

Au fost audiați și alți martori

Adrian Cuculis, avocat, spune că: „ Toți martorii au confirmat că victimele au mers în afara spațiului carosabil și vreau să menționez încă o dată că acești copii nu sunt vinovați cu absolut nimic.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Cel mai util pentru cauză și până la urmă legal este să formulăm și o cerere de schimbare a încadrării juridice, iar ei fac investigații pentru ucidere în culpă și aici este cazul de omor calificat”, a adăugat Adrian Cuculis.

Adrian a spus că drogurile nu reprezintă o justificare pentru acțiunile băiatului, mai ales că martorii au specificat că el nu avea nici măcar farurile mașinii aprinse și că trebuie să răspundă penal pentru fapta lui.

Citește și: