• Fostul miliardar FTX, Sam Bankman-Fried merge la închisoare, în ciuda cauțiunii de 250 milioane de dolari pe care a plătit-o.
  • Sam Bankman-Fried susține că nu a vrut să păcălească pe nimeni.
  • Un judecător american a luat decizia pentru că se pare că fostul miliardar ar fi influențat martorii de cel puțin două ori.

Și închis, și cu banii luați. Fostul miliardar FTX, Sam Bankman-Fried, merge la închisoare, în ciuda cauțiunii de 250 milioane de dolari pe care a plătit-o.

Un judecător american a luat decizia pentru că se pare că fostul miliardar ar fi influențat martorii de cel puțin două ori. Procesul pentru fraudă e programat pentru luna octombrie. Așa că până atunci, acesta va sta după gratii, scrie AP.

În timp ce era condus spre celulă din sala de judecată, fostul antreprenor avea un chip cu totul inexpresiv, spun cei prezenți. Sam Bankman-Fried susține că nu a vrut să păcălească pe nimeni.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Părinții lui însă, ambii profesori la Universitatea Stanford, au fost marcați de decizia judecătorului. Mama sa era în lacrimi, în timp ce tatăl său și-a dus mâna la inimă a durere, în timp ce fiul său era escortat din sala de judecată către celulă.

Citește și: