• Dubai este făcut pentru a-ți ține copilul ocupat pe toată perioada vacanței.
  • Atlantis The Plam este hotelul care atrage privirea atât ție cât și celor mici.
  • Jumeriah Beach Hotel este proiectat astfel încât fiecare cameră să aibă vedere la mare și la Buj Kalifa.

Dubai este făcut pentru a-ți ține copilul ocupat pe toată perioada vacanței. De la cluburi pentru copii pline de acțiune, meniuri speciale pentru copii și parcuri acvatice, Dubaiul vine cu o gamă largă de hoteluri pentru tine care au incluse multe activități atât pentru tine cât și pentru copilul tău.

Atlantis The Plam este hotelul care atrage privirea atât ție cât și celor mici. Fațada din cărămidă roșie, turnurile înalte îți aduce aminte de poveștile Disney. Ai multe magazine de unde poți să cumperi jucării pentru copilul tău, haine, bijuterii și suveniruri iar oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic al hotelului.

Jumeriah Beach Hotel are unul dintre cele mai originale hoteluri de pe plajă, proiectat astfel încât fiecare cameră să aibă vedere la mare și la Buj Kalifa. Oaspeții au acces gratuit la parcul de distracții de lângă hotel, unde poți avea parte de sporturi subacvatice, tenis și un perete de alpinism unde te poți cățăra.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

JA Palm Tree Court, este compus dintr-un șir de clădiri mici, fiind dotate cu o grădină și o cascadă care îți fură privirea. Există două piscine, club special pentru copii dar și un loc unde te poți plimba cu cămilele.

Citește și: