• Donald Trump datorează cotidianului The New York Times și celor trei reporteri ai săi aproape 400.000 de dolari, a decis un judecător.
  • Decizia privind onorariul provine dintr-un proces intentat în 2021 de Trump împotriva publicației din cauza unor articole despre impozitele sale.
  • Un judecător din New York a respins procesul în mai 2023 și îi cere lui Trump să plătească taxele legale ale publicației.

Donald Trump are bani de dat. Fostul președinte american datorează cotidianului The New York Times și celor trei reporteri ai săi aproape 400.000 de dolari în contul unor cheltuieli de judecată rezultate în urma unui proces intentat de fostul președinte împotriva ziarului, proces pe care un judecător l-a respins anul trecut.

Judecătorul Robert Reed de la Curtea Supremă de Stat din Manhattan i-a dat lui Trump o factură de 392.638,69 de dolari, cerându-i fostului președinte să plătească onorariile de avocat și cheltuielile de judecată acumulate de ziariști și de publicație, scrie Insider.

Trump a dat în judecată The Times în 2021, acuzând ziarul și trei dintre jurnaliștii săi că au conspirat cu nepoata sa, Mary Trump, pentru a avea acces la dosarele sale fiscale pentru mai multe articole despre finanțele președintelui de atunci, care au fost publicate de publicație în 2018.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

Mary Trump a fost un critic deschis al unchiului ei, acuzându-l inclusiv că este un lider incompetent.

Citește și