Trump trebuie să plătească integral 454 de milioane de dolari pentru a acoperi sentința civilă din procesul de fraudă

Toți banii dintr-un foc. Fostul președinte american, Donald Trump, trebuie să dea 454 de milioane de dolari integral pentru a acoperi cauțiunea în procesul civil de fraudă, a decis miercuri un judecător de la Curtea de Apel.

Judecătorul Anil Singh i-a ridicat lui Trump interdicția de a lua împrumuturi de la bănci din New York, scrie CNN. Această decizie i-ar putea permite să acceseze capitalul din activele sale pentru a acoperi întreaga sumă a cauțiunii.

După ce părțile vor depune memorii până la 18 martie, comisia va evalua moțiunea lui Trump și probabil va reveni cu o decizie pe rol până la sfârșitul lunii martie, potrivit biroului grefierului. Nu sunt programate argumente orale suplimentare înainte ca judecătorii să dea o decizie.

Avocații lui Trump au declarat, miercuri, la curtea de apel că Trump era pregătit să depună o cauțiune de 100 de milioane de dolari, argumentând că interdicția de împrumut din verdictul din 16 februarie a făcut imposibilă asigurarea unei cauțiuni pentru întreaga sumă.

Citește și

Exit mobile version