Ultimele informații despre starea criminalului din Onești. Medicii din Bacău: „Azi aflăm dacă poate fi intervievat”

  • Medicii din Bacău, despre starea criminalului din Onești: Azi aflăm dacă poate fi intervievat
  • Gheorghe Moroşan este intubat, iar starea generală de sănătate este mediocră
  • El a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău

Managerul spitalului din Bacău a vorbit despre starea criminalului din Onești și a anunțat că vineri medicii stabilesc dacă pacientul poate fi intervievat. El este intubat, iar starea generală de sănătate este mediocră, a mai spus directorul unității medicale.

Conform ultimelor informații, pacientul este în continuare intubat. Vineri, medicii stabilesc dacă bărbatul poate fi intervievat, a anunțat managerul spitalului din Bacău.

„Ultima actualizare o am din această dimineață, de la medicul de gardă, care îmi spunea că este în aceeași stare, intubat, urmând ca în jurul prânzului să ia decizia, împreună cu colegii, dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să-și reia funcțiile naturale ale oganismului și să vedem. După amiază vom avea această informație. În continuare starea lui este mediocră, probabil că va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență din Bacău.

Gheorghe Moroșan a fost transferat miercuri la Spitalul de Urgență din Bacău

Criminalul de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace şi abdomen, precum şi analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.