• David Crowe, în vârstă de 33 de ani, din Seattle, a fost arestat luni.
  • Cântăreața era plecată de acasă pentru a-l susține pe iubitul ei, Travis Kelce.
  • Swift a fost afectată de bărbați care au vizat locuința ei din New York, precum și altele pe care le deține în California și Rhode Island.

Un bărbat a fost arestat și acuzat de hărțuire în apropierea casei din New York a lui Taylor Swift. David Crowe, în vârstă de 33 de ani, din Seattle, a fost arestat luni, în urma unor plângeri cu privire la un „bărbat cu tulburări emoționale care se comporta în mod neregulamentar”, scrie BBC.

El a fost acuzat de două capete de acuzare pentru hărțuire, a precizat Departamentul de Poliție din New York. Incidentul vine la câteva zile după ce casa lui Swift părea să fi fost ținta unei tentative de spargere.

În acel moment, cântăreața era plecată de acasă pentru a-l susține pe iubitul ei, Travis Kelce, jucător de NFL, în timp ce echipa sa, Kansas City Chiefs, juca împotriva celor de la Buffalo Bills.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Poliția nu a confirmat dacă suspectul din prima arestare are legătură cu cazul de hărțuire și urmărire. Swift a fost afectată de bărbați care au vizat locuința ei din New York, precum și altele pe care le deține în California și Rhode Island.

În 2022, un bărbat a fost arestat pentru că a intrat cu mașina, în stare de ebrietate, în clădirea din New York a laureatei Grammy și ar fi încercat să intre în ea.

Un bărbat, Roger Alvarado, a pătruns în casa ei și a fost găsit de poliție dormind în patul ei. El a fost condamnat la șase luni de închisoare.

Citește și