• Un pedofil ar fi agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci
  • Mama victimei a sunat la 112, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor
  • Agresorul a fost prins

UPDATE 13.05 Agresorul a fost prins

Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci a fost prins. El este audiat la sediul Poliției.

Bărbatul era căutat de polițiști încă de marți, atunci când a avut loc agresiunea. Miercuri, el a fost găsit și, în prezent, este audiat de anchetatori.

Știre inițială

Un pedofil cu antecedente ar fi agresat sexual o fată de 5 ani într-un loc de joacă din orașul Tecuci. Mama victimei a sunat la 112, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. În prezent acesta este căutat de anchetatori.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Incidentul s-a produs în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci. Copilul se afla la un loc de joacă și se pare că individul a urmărit-o. El a profitat de neatenția mamei și ar fi atins-o pe copilă în zona genitală.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Agresorul a dispărut, dar a fost identificat de polițiști. El are antecedente și acum este căutat pentru a fi anchetat. Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală.