• Șoferul era beat și drogat când a fost testat.
  • În timp ce a încercat să scape de urmărire, șoferul a rănit un polițist.
  • O autospecială de poliție a fost avariată.

Un șofer beat și drogat a fost urmărit în această dimineață pe Șoseaua Nordului din Sectorul 1 al Capitalei. În timp ce fugea cu mașina, șoferul a rănit un polițist și a avariat o autospecială.

Pe Șoseaua Nordului polițiștii au făcut un semnal de oprire acestei mașini, condusă de șoferul în vârstă de 27 de ani. Acesta nu a oprit la semnalul agenților și a fugit cu mașina. Polițiștii au reușit să oprească mașina pe o stradă adiacentă Șoselei Nordului, iar în încercarea de a se sustrage, șoferul a accelerat și în acest fel a rănit un polițist și a avariat autospeciala din cadrul brigăzii rutiere.

După acest eveniment, șoferul a abandonat mașina pe o altă stradă din sectorul 1 și a încercat să fugă pietonal. A fost prins la scurt timp de polițiști. A reieșit că avea o alcoolemie de zero virgulă 27/100 g/L alcool pur în aerul expirat și în urma testării cu aparatul de drug-test a reieșit că a consumat și substanțe psihoactive. Șoferul a fost dus la INML pentru cercetări, pentru a se vedea exact consumul de alcool și substanța activă folosită, iar în cazul lui s-a deschis un dosar penal. Polițistul este internat în spital, are răni în zona abdomenului, la bazin și la piciorul drept, dar nu este în pericol.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Citește și