• O ceremonie de absolvire a unui liceu din Richmond a devenit un atac armat mortal.
  • Doi oameni au fost uciși, iar alți cinci au fost răniți, în timpul schimbului de focuri.
  • Victimele care și-au pierdut viața au fost un absolvent de 18 ani și un bărbat de 36 de ani, care asista la ceremonie.

Marți seară, în Richmond, Virginia, un incident tragic a avut loc după o ceremonie de absolvire de liceu, când un bărbat înarmat a deschis focul în timp ce sute de persoane se aflau afară, relatează Fox News. Potrivit șefului interimar al poliției orașului, două persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite în acest incident violent.

Evenimentul de bucurie și sărbătoare s-a transformat în teroare în jurul Monroe Park din Richmond, în timp ce oamenii încercau să scape de focurile de armă. Un eveniment tragic suplimentar a avut loc când o fetiță de 9 ani a fost lovită de o mașină în haosul creat de atacul armat.

Inițial, poliția a reținut două persoane, dar ulterior a stabilit că una dintre ele nu a fost implicată în incident. Cealaltă persoană, un tânăr de 19 ani, a fost reținut și anchetatorii cred că ar fi cunoscut una dintre victime. Tânărul avea asupra sa patru pistoale. Poliția intenționează să recomande două capete de acuzare pentru crimă de gradul doi împotriva sa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Victimele au fost un student de 18 ani, care tocmai absolvise liceul în acea zi, și un bărbat de 36 de ani, care asistase la ceremonie. Identitățile lor nu au fost încă dezvăluite.

Tragedia s-a desfășurat în Parcul Monroe, în apropiere de Teatrul Altria, după ce ceremonia de absolvire de la Liceul Huguenot s-a încheiat. Parcul se află pe campusul Virginia Commonwealth University, în fața teatrului.

Pe lângă cei doi morți, alte cinci persoane au fost rănite în incident, una dintre acestea aflându-se în stare gravă. Printre răniți se numără un băiat de 14 ani și patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 58 de ani.

Citește și: