Poliţia Română a prezentat cazul unui urmărit naţional care a fost prins de poliţişti după ce s-a filmat pe Facebook, în timp ce participa la o petrecere: Cum definim ce faci cu mâna ta?, s-au întrebat poliţiştii tot pe reţeaua de socializare.

Un hoţ care era căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională, s-a filmat pe Facebook în timp ce participa la o petrecere. Imaginile au fost văzute de poliţişti care, astfel, l-au prins pe fugar.

Ulterior, poliţiştii au comentat în mod ironic isprava bărbatului din Teleorman, căutat din luna octombrie, anul trecut, deoarece era condamnat la închisoare pentru furt.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
CE ESTE GHOSTING-UL

„Cum definim ce faci cu mâna ta? Personajul cu pricina a organizat o mini petrecere şi a pornit live-ul pe Facebook (să fie lumea la curent că se lasă cu bairam). După cum puteţi observa în imaginile de mai jos, ne-am autoinvitat. Ca informaţie de background, cel din imagini era urmărit naţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Internetul, expansiune fără limite. Noi? Ne adaptăm de fiecare dată!”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii Poliţiei Române.

Persoana căutată a fost încătuşată, în timp ce petrecăreţii au fost amendaţi şi apoi au fost trimişi acasă.