• Autorul accidentului rutier de la 2 Mai, Vlad Pascu, a fost trimis în judecată.
  • Tânărul a condus, în dimineaţa zilei de 19 august, sub influenţa drogurilor, iar la intrare în localitatea 2 Mai a lovit un grup de persoane.
  • Vlad Pascu este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise.

Autorul accidentului rutier de la 2 Mai, Vlad Pascu, a fost trimis în judecată. Accidentul provocat de tânărul drogat a ucis două persoane.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia anunță că, prin rechizitoriul din 10 octombrie 2023, au dispus trimiterea în judecată a lui P.M.V., în vârstă de 20 ani, din Bucureşti, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„Nu cred că putem să vorbim despre ucidere din culpă, în condițiile în care s-au depistat 5 substanțe interzise în sângele lui Vlad Pascu. A omorât doi copii, a vătămat corporal alți trei copii și nu doar că nu s-au oprit să vadă ce s-a întâmplat acolo, a și fugit de la locul accidentului.”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tânărul a condus, în dimineaţa zilei de 19 august, sub influenţa drogurilor, iar la intrare în localitatea 2 Mai a lovit un grup de persoane care mergeau pe marginea drumului. În urma impactului, doi tineri de 21 de ani, respectiv 20 de ani, au murit, iar alți trei, de 18 și 20 de ani au fost răniți.

După accident, tânărul a părăsit locul accidentului, fiind prins ulterior în Vama Veche.

„Menţionăm că inculpatul P.M.V. a fost cercetat în stare de arest preventiv, iar, prin rechizitoriu, s-a solicitat menţinerea măsurii preventive dispusă în cauză”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Citește și: