• Ghidul Michelin va include și cele mai bune hoteluri din lume.
  • Au fost selectate deja 5.000 de hoteluri din 12 de țări.
  • Hotelurile nu vor primi stele, ca restaurantele, ci chei, iar Singureni Manor, Atra Doftana și Marmorosch sunt încluse în selecție.

Celebrul ghid Michelin care acordă stele celor mai bune restaurante, va începe să selecteze hotelurile folosind simbolul „cheie”, scrie The Guardian.

Cele mai bune hoteluri vor intra în Ghidul Michelin, au existat 5 criterii după care au fost alese hotelurile, printre ele se numără arhitectura, design-ul, serviciile și autenticitatea.

Ghidul Michelin original a fost lansat în Franța în 1900 de către frații André și Édouard Michelin, fondatorii companiei de anvelope cu același nume, pentru a oferi recenzii despre restaurantele locale.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

Singureni Manor, Altra Doftana și Marmorosh sunt pe listă

Trei dintre hoteluri sunt din România, este vorba despre Singureni Manor, Atra Doftana și Marmorosch.

Noul criteriu de referință va fi introdus anul viitor. Un grup preselectat de peste 5.300 de hoteluri din 120 de țări candidează pentru acest premiu, care se bazează pe cinci criterii, inclusiv dacă unitatea oferă vizitatorilor o „experiență locală”, precum și designul și arhitectura sa. Hotelurile au fost evaluate de inspectori Michelin independenți, toți foști profesioniști în domeniul turismului, de 25 de naționalități diferite și de vârste diferite. Pe lângă recomandările inspectorilor, premiile vor lua în considerare și recenziile clienților.

Citește și: