Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, mai rămâne în închisoare cel puțin două luni. Decizia poate fi contestată

Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, din august 2023, mai rămâne în închisoare cel puțin două luni, a decis Judecătoria Mangalia. Decizia poate fi contestată.

Instanţa a respins ca neîntemeiate noile cereri formulate de Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei-Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului […]. Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpatul Pascu Matei-Vlad, pe o durată de 60 de zile, de la data de 17.07.2024 până la data de 14.09.2024 inclusiv”, se arată în minuta instanţei.

Judecătoria Mangalia a respins ca neîntemeiate cererile formulate de Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.
Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

În 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Exit mobile version