• Vlad Pascu riscă închisoare pe viaţă, după ce avocatul Cuculiş a cerut reîncadrarea faptei sale în omor calificat.
  • Adrian Cuculis: În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut Parchetului să constate că infracţiunea săvârşită este una cu intenţie directă.
  • Pe 19 august 2023, tânărul s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu maşina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

Vlad Pascu riscă închisoare pe viaţă, după ce avocatul Cuculis a cerut reîncadrarea faptei sale în omor calificat. Pe 19 august 2023, tânărul s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu maşina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

Avocatul Adrian Cuculis a cerut Parchetului să schimbe încadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat şi tentativă la omor calificat.

„În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut Parchetului să constate că infracţiunea săvârşită este una cu intenţie directă şi ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat şi tentativă la omor calificat. În mod normal ar trebui să fie admisă şi trimis dosarul către Tribunalul Constanţa”, spune avocatul.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

În acest caz, Vlad Pascu riscă închisoarea pe viaţă.

Pe 19 august 2023, tânărul s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu maşina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

Citește și: