• Sorin Ionescu spune că vaccinarea profesorilor este soluția pentru redeschiderea școlilor
  • Până acum, 140.447 de cadre medicale au primit prima doză de vaccin
  • Cei din etapa a II-a se pot programa pentru vaccinare, începând de vineri

De aproape un an, copilul tău stă acasă. Pentru tine, redeschiderea școlii e o prioritate. Însă profesorii vor fi vaccinați în același timp cu restul celor din etapa a doua. Pentru Guvern, nu e o prioritate. Sorin Ionescu e profesor de istorie și abia așteaptă să îi vină rândul la vaccin.

Sorin Ionescu, profesor de istorie la Colegiul Bănățean Timișoara: „Este pașaportul pentru redeschiderea școlii. De aceea cred că este important ca un număr cât mai mare de cadre didactice să se vaccineze cât mai rapid, pentru a le reda copiilor noștri, dreptul la educație“.

Sorin predă istorie de 22 de ani. I-au trecut prin mână mii de copii, iar acum a ajuns să îi vadă doar pe monitorul calculatorului. Îi e dor să se plimbe printre elevii așezați în bănci, să audă gălăgia din pauze și să trăiască din nou, alături de copii, toate emoțiile. Dar îi e dor și de ceva mai de sezon.

Sorin Ionescu, profesor de istorie, CNB Timișoara: „De omul de zăpadă din curtea școlii, pentru că acum ninge și în fiecare an, când zăpada a venit, copiii, mai ales cei mici, se puneau să facă un om de zăpadă și să-și improvizeze o serie de derdelușuri în curtea școlii“.

Sorin mai speră, încă, să vadă și în acest an omul de zăpadă. Pentru asta, Sorin s-ar vaccina și mâine, dacă ar putea, dar mai are de așteptat, iar până atunci rămâne online.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT