• Cel mai puţin comunică cei foarte tineri la care ponderea este de doar 10,0%.
  • Patronii comunică cel mai mult cu alte persoane din cadrul organizaţiei, 37,1%.
  • Oana Botolan, expert HR: „La birou nu e văzută bine comunicarea continuă.”

Am venit. Am muncit. Am câștigat. Pare deviza angajatul român. 66% dintre ei aproape că nu discută deloc cu colegii de muncă. Cel mai puţin comunică cei foarte tineri la care ponderea este de doar 10,0%, arată noile date INS.

Patronii comunică cel mai mult cu alte persoane din cadrul organizaţiei, 37,1% făcând acest lucru ȋn cel puţin jumătate din timpul de lucru.

Oana Botolan, expert HR, a fost la Aleph News și a spus că: „Sunt mai mulți factori care contribuie la această. La aceste cifre, aceste procente pe care le le discutăm, în primul rând, să nu uităm faptul că vorbim despre un model de muncă de tip hibrid în în momentul de față, respectiv nu toată lumea este la birou în fiecare zi, nu toată lumea lucrează din același departament sau din aceeași echipă.”

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Oana Botolan: La birou nu e văzută bine comunicarea continuă

„Este vorba de schimbarea obiceiurilor, schimbarea modului de a comunica. Tinerii stau petrec mai puțin timp în pentru a comunica fizic, pentru a comunica prin vorbă, pentru a comunica la telefon prin telefon și mai mult timp pentru a comunica în scris, pe diverse medii de comunicare. E vorba de o schimbare de abordare”, a adăugat Oana Botolan.

„Pe de altă parte, să nu uităm faptul că la birou nu e foarte bine văzută comunicarea continuă, deci depinde foarte mult de tipul de job. Depinde foarte mult de activitatea pe care o desfășori, pentru că altfel poate părea o pierdere de vreme. Nu stai la discuții cu colegii în loc să te concentrezi”, a încheiat Oana Botolan.

Citește și: