• Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru prima săptămână din noiembrie.
  • Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale.
  • Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării în a doua săptămână.

Temperaturile în luna noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

30 octombrie – 6 noiembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nord- vestice, deficitar în sudul şi sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

6 – 13 noiembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice şi estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în vest, nord-vest şi local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

13 – 20 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile ţării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

20 – 27 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată ţara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul şi local în centrul ţării, în timp ce în restul teritoriului, cantităţile de precipitaţii se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

Citește și