• Ai putea renunța la smartphone-ul tău pentru o lună?
  • Marca de produse lactate Siggi’s oferă câtorva câștigători norocoși 10.000 de dolari dacă se pot lipsi de smartphone-ul lor timp de o lună.
  • Aceștia își vor închide smartphone-urile într-o cutie și vor folosi între timp telefoane cu clapetă. Iată cum puteți participa.

Dacă ți-ai dorit vreodată să încerci o detoxifiere digitală, Siggi’s oferă un stimulent atrăgător pentru a încerca, scrie Business Insider.

Producătorul iaurtului islandez Skyr va oferi câte 10.000 de dolari unui număr restrâns de persoane în schimbul renunțării la smartphone-uri timp de o lună. Concursul este deschis rezidenților legali din SUA care au cel puțin 18 ani și au acces la internet. Participarea este gratuită și se încheie pe 31 ianuarie.

Pentru a participa, va trebui să scrieți un eseu între 100 și 500 de cuvinte în care să explicați de ce aveți nevoie de o detoxifiere digitală și cum ați beneficia de pe urma acesteia, precum și cum se aliniază cu filozofia Siggi, potrivit căreia „trăiește simplu și mai puțin te face liber”, conform regulamentului oficial al concursului. Eseurile vor fi apoi punctate, iar 10 câștigători vor fi aleși.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

70% din punctaj va fi determinat de cât de clar arată eseul. Alți 20% se vor baza pe creativitate și originalitate, iar ultimii 10% din punctaj se vor rezuma la „exprimarea autentică în eseu a angajamentului față de provocare”.

Fiecare dintre cei 10 câștigători va primi un cec de 10.000 de dolari, o cutie de siguranță în care să își depoziteze smartphone-ul pentru o lună, un telefon „prost” pe care să îl folosească între timp, împreună cu o cartelă SIM și un plan preplătit de convorbiri și mesaje text pentru o lună și o rezervă de iaurt Siggi’s pentru trei luni.

În afara oricărui concurs, unii utilizatori de smartphone-uri au apelat la telefoane care permit doar apeluri și mesaje text, în încercarea de a reduce timpul petrecut în fața ecranului. Siggi’s a mai avut și alte concursuri anterioare axate pe un stil de viață mai simplu.

Citește și