• Airbnb spune că în ultimii 5 ani s-a triplat cifra celor care închiriază un loc special pentru o cerere in căsătorie.
  • Spațiile cu jacuzzi și hidromasaj sunt la mare căutare pentru logodne.
  • De la loftul II Pulcino di Maria, Cabana Nature’s Edge și până la Water’s Edge, sunt o mulțime de opțiuni.

Airbnb a dezvăluit lista locurilor de cazare unde au loc cele mai mai multe cereri in căsătorie.

Spațiile cu jacuzzi și hidromasaj sunt la mare căutare pentru logodne. Unul dintre ele se află în apropiere de National Park din SUA. Este vorba despre o casă solară ecologică care se află la aproximativ 400 de metri de Mary’s Lake din Colorado. Simplitatea spațiului, intimitatea și priveliștea răsăritului de soare din pat sunt startul perfect pentru o cerere în căsătorie. Pana acum a găzduit peste 100 de logodne.

În Italia, se află loftul Il Pulcino di Maria. Aflat la înălțime, acest apartament confortabil de tip loft oferă o priveliște superbă asupra unuia dintre cele mai emblematice locuri din Italia: Lacul Como. Este situat în Moltrasio, un sat pitoresc de pe malul vestic al lacului. Întregul context pare să inspire romantism.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Cabana Nature’s Edge din Anglia este locul ideal pentru o mini vacanță de relaxare, deoarece dispune de o cadă cu hidromasaj, o saună si câteva geodomuri. Acest loc a început să aibă o adevărată reputație pentru cereri in căsătorie. Cabana este luminată cu lumânări și printre copaci apare un mesaj cu „Marry me”, care probabil face mai ușor persoana iubită să zică da.

Traversând din nou Oceanul Atlantic, în Canada, se află o cabană intitulată „La marginea apei”. The Water’s Edge este o cabană rustică unde poți adormi în sunetul apei care se lovește ușor de mal sau poți privi răsăritul de soare din hamacul de pe terasă.

Citește și: