• Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, urmează să devină tată pentru a patra oară.
  • Iubita actorului, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în opt luni.
  • Acesta este primul copil al lui Alfallah.

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, urmează să devină tată pentru a patra oară cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, care este însărcinată în opt luni.

Actorul mai are o fiică, Julie, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant, precum și gemenii Olivia și fiul Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D’Angelo. Între timp, acesta pare să fie primul copil al lui Alfallah.

Pacino și Alfallah au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste când au fost văzuți luând cina în aprilie 2022. Cu toate acestea, la acea vreme, mai multe surse au declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau în liniște încă de la pandemia COVID-19.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine”, a dezvăluit Page Six.„Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei.”

Înainte de relația cu Pacino, Alfallah a fost cu Mick Jagger, cu care s-a întâlnit când rockerul avea 74 de ani, iar ea doar 22, precum și cu miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani.

Cel mai bun prieten al micuțului

Cel mai bun prieten al actorului, Robert De Niro, a întâmpinat și el recent un copil, al șaptelea al său, cu iubita sa Tiffany Chen. În vârstă de 79 de ani a anunțat vestea emoționantă la începutul acestei luni, spunându-i ulterior lui Gayle King că au „planificat” sarcina. „Amândoi și-au dorit acest copil”, a explicat King. „Sunt în culmea fericirii. A fost adusă aici din dragoste. Este foarte încântat de asta”.

Se pare că micuțul lui Pacino ar putea avea deja un cel mai bun prieten garantat.

Citește și