• Americanii au găsit soluția împotriva îmbătrânirii, Project Blueprint.
  • „Project Blueprint” e un program strict de nutriție care include suplimente.
  • Programul include o dietă specială și peste 100 de suplimente zilnice.
  • Inițiativa îi aparține antreprenorului milionar Bryan Johnson.
  • Programul de nutriție a fost construit în urma a 1.000 de studii.

Uitați de „fântâna tinereții”. Soluția împotriva îmbătrânirii există. Americanii o prezintă. Este vorba de un program strict de nutriție numit „Project Blueprint”, care include o dietă specială și peste 100 de suplimente zilnice. Inițiativa îi aparține unui antreprenor milionar în tehnologie, Bryan Johnson, scrie NDTV.

Programul de nutriție a fost construit pe mai mult de 1.000 de studii clinice și costă mai puțin decât mâncarea fast-food. Mai exact, 343 de dolari pentru 30 de zile. Ce conține pachetul? Un amestec de băuturi, proteine, 8 pastile, ulei de șarpe și 67 de terapii puternice. „Este al doilea ca eficiență după laptele matern”, spune Johnson într-o postare pe X.

Bryan Johnson recomandă să înlocuim 400 de calorii din dieta curentă cu programul Blueprint, care nu este menit să înlocuiască complet mesele, ci să suplimenteze deficiențele. Proiectul nu se rezumă doar la pachetul de nutriție, pentru că mai include și monitorizări medicale, terapii și exerciții fizice. Fostul director executiv din Silicon Valley este cunoscut pentru obsesia pentru tratamentele anti-îmbătrânire și spune că a întinerit 5 ani cu ajutorul tratamentului.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Citește și