• Glamping-ul combină camping-ul în mediul rural cu avantajele hotelurilor.
  • Glamping-ul poate fi ocazia perfectă pentru cupluri și familii cu copii.
  • Turiștii se pot bucura de experiența unui cort și de toate facilitățile unui hotel de patru stele.

Glamping-ul combină confortul și rafinamentul unei camere de hotel cu frumusețea și aventura de a sta în mijlocul naturii. Imaginează-ți să te trezești într-o cort elegant sau în căsuțe ecologică cu toate facilitățile necesare, înconjurat de peisaje pitorești și liniștea naturii.
De la corturi luxoase și căsuțe ecologice, până la cabană elegantă sau chiar structura inovatoare domuri transparente, glamping-ul oferă o varietate de opțiuni de cazare care se potrivește gusturilor.

De ce beneficii te bucuri când alegi o vacanță Glamping by The Sea?

În primul rând, se pot bucura de experiența unui cort și de toate facilitățile unui hotel de patru stele.

„Corturile sau igluurile, cum le spunem noi, au și șezlongurile incluse pe plajă, ceea ce este o altă facilitate. Au aer condiționat, televizoare smart, fiecare igluu are propriul grup sanitar. Camerele pat dublu matrimonial, iar cele mai mari au canapea dublă extensibilă pentru familiile cu copii. Încercăm să aducem toate beneficiile unei experiențe cât mai aproape de natură și cât mai aproape de plajă, cu cât mai multe facilități”, a declarat Andreea Zechiu, manager Glamping by The Sea.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Ce se ascunde în spatele acestui concept?

„Prima oară am văzut acest concept în Mexic. Mi se părea puțin de neatins, dar ulterior lucrurile s-au aliniat și am găsit modalități prin care să aducem acest concept și la noi în țară. Ele existau deja doar că nu erau atât de aproape de mare și am vrut să le oferim turiștilor o experiență cât mai bună”, a mai povestit managerul Glamping by The Sea.

Citește și: