• Un antrenor de fitness din Cluj a fost nevoit să-și mute job-ul în online după ce criza i-a închis sălile de sport
  • Instructorul te motivează să faci sport chiar dacă ești izolat la domiciliu
  • Un program de antrenament online costă 50 de lei și a fost cumpărat de peste 500 de oameni

Restricțiile care te țin acasă și nu te lasă să ajungi la sala de fitness nu mai sunt o problemă atât de mare dacă ai suficientă motivație.

Dacă ești un împătimit al sportului sau pur și simplu vrei să faci mișcare în izolare, Vlad, un antrenor de fitness din Cluj, are soluția pentru tine.

Vlad a venit cu ideea să își antreneze clienții online după ce criza cauzată de Covid-19 i-a închis toate cele opt săli de sport. A lansat un program pe care până acum l-a vândut la peste 500 de oameni cu 50 de lei, iar pe viitor plănuiește să lucreze cu mai mult de 700 de clienți.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„În momentul în care s-au înscris la challenge, au antrenamente zilnice de la ora 18 și 19 seara și apoi primesc și un plan de nutriție personalizat pe număr de calorii, vârstă, greutate. Încercăm prin acest online să ne păstrăm salariile, să lucreze fetele de acasă, am mai închiriat accesorii fitness. În structura asta încercăm să ne menținem pe zero, să ne menținem staff-ul și să fim pe linia de plutire în această perioada“, a povestit Vlad Ronea.

Uite cum sună părerea unei cliente mulțumite de programul de antrenamente: „Chiar aveam zile în care mă trezeam și ziceam că nu îmi vine să cred că iarăși stau în casă toată ziua și după ce făceam antrenamentul mă întrebam de ce nu l-am făcut mai repede pentru că altfel mă simțeam după, mă simțeam mai bine și aveam alt chef de viață. Mă sună prietenii și mă întreabă ce faci? Răspunsul e același, acasă“.