• Noua colectie Balmain are trandafirul ca inspiratie.
  • În cea de a 5-a zi, casa de modă de lux Balmain și-a prezentat couture floral rafinat, chiar dacă Balmain fusese jefuit acum câteva zile.
  • Renumitul designer a fost întâmpinat de fani cu țipete pentru că este considerat și un rock star, nu doar un designer.

După lovitura primită la Milano Fashion Week, Balmain a reușit să scoată câțiva ași din mânecă. Noua colectie Balmain are trandafirul ca inspiratie.

În cea de a 5-a zi, casa de modă de lux Balmain și-a prezentat couture floral rafinat, chiar dacă Balmain fusese jefuit acum câteva zile. Designerul Olivier Rousteing ridică umerii și face spectacolul lui Balmain lucios și plin de culoare, aruncând peste tot cu trandafiri albi: în aer și pe podium.

Opulența radia într-o lentilă florală. Renumitul designer a fost întâmpinat de fani cu țipete pentru că este considerat și un rock star, nu doar un designer. Olivier și-a prezentat colecția primăvară-vară 2024, iar fetele au strălucit și au luminat pe podium.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Colecția se bazează mult pe stilul anilor 1940-1950, iar trandafirii sunt tema tuturor pieselor vestimentare. Olivier a spus că: „Vedem acei spini, dar ne concentrăm asupra trandafirilor și sărbătorim dragostea, bucuria și frumusețea”.

Citește și: