• Billie Eilish a vorbit deschis despre criticile legate de kilogramele în plus, care i-au fost adresate pe timpul adolescenței.
  • Billie Eilish a purat haine oversize pentru o perioadă bună din viața sa din cauza complexelor.
  • Billie Eilish spune: „„Am șters totul de pe telefon, ceea ce este o mare chestie pentru mine. Pentru că internetul nu e făcut ca să crești cu el și te poate afecta enorm.”

Billie Eilish a devenit rapid un nume de top în industria muzicală, încă de la vârsta de 14 ani, iar comentariile cu privire la kilogramele ei în plus au afectat-o timp de ani la rând, scrie Mirror.

Răspunzând la unele dintre critici, Billie recunoaște că unele comentarii de tip body shaming au afectat-o enorm și au dezvoltat traume care au fost rezolvate după abia după 3 ani.

Într-un interviu Billie a spus că: „Sincer, nimeni nu poate spune nimic despre corpul meu…de asemenea, cred că dacă aș fi primit comentariile pe care le primesc acum la vârsta de 11 ani nu as mai fi putut exista.”

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Ce metode a folosit Billie pentru vindecare

Billie a explicat anterior că eliminarea aplicațiilor de socializare de pe telefonul ei a ajutat-o să gestioneze abuzurile pe care le-a primit în mediul online. Ea a declarat: „Am șters totul de pe telefon, ceea ce este o mare chestie pentru mine. Pentru că internetul nu e făcut ca să crești cu el și te poate afecta enorm.”

Acum, Billie, se simte mai bine ca niciodată, este încrezătoare în corpul ei și pare că a evoluat enorm. „Iar acum, când mă simt suficient de confortabil pentru a purta ceva cât de cât feminin sau potrivit, spuneți că sunt indecentă.”

Cântăreața a declarat că: „A fost cea mai grea luptă a adolescenței mele”. Practic, ceea ce s-a întamplat cu Billie este parte a unui fenomen numit body shaming, Billie a realizat că nimic nu poate schimba opiniile negative, indiferent de cât de mult încerci.

Citește și: