• Restaurantul Hugo Boss are în meniu cocktail-ul Be Your Own Boss.
  • În meniul restaurantului Hugo Boss sunt tagliatelle al tartufo, tonnarelli cacio e pepe.
  • Restaurantul Louis Vuitton, Sugalabo V, are un bucătar japonez și servește preparate fusion.

Ești obișnuit ca marile case de modă de lux să te surprindă cu haine și accesorii pe care sigur ți-ai dori să le ai în garderobă. Însă azi, nu-ți vorbesc despre piesele lor vestimentare, ci despre experiențele culinare pe care le oferă unele dintre ele. Spre exemplu, Hugo Boss.

Este pentru prima dată când Hugo Boss are o colaborare majoră cu un restaurant. Este vorba despre A Pasta Bar, din Statele Unite.

Restaurantul evidențiază gastronomia italiană autentică și stilul sofisticat Hugo Boss prin cocktailuri noi, mâncăruri de top și o gamă exclusivă de îmbrăcăminte. Din păcate, meniul nu conține preparate marca Boss, însă te poți bucura de o porție de tagliatelle al tartufo, tonnarelli cacio e pepe sau burrata de casă. În schimb, băutura pe care o vei alege va purta semnătura brand-ului. Denumit Be Your Own Boss, cocktailul este o combinație de punch cu lapte, coniac spaniol, ceai negru, suc proaspăt de portocale, lime și, la alegere, rom, mezcal sau tequila. De asemenea, amprenta Hugo Boss se vede pe întregul design al locației.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT

Ce alte branduri de lux au colaborări cu diverse restaurante sau terase?

Dacă vrei să te bucuri de o experiență gastronomică oferită de bucătăria fusion, să știi că restaurantul casei de modă Louis Vuitton, Sugalabo V, situat în centrul orașului Osaka, are un bucătar japonez și servește preparate fusion, iar în cafenea sunt oferite feluri de mâncare europene.

Și Fendi are o cafenea. În Londra, vei vedea logo-ul Fendi alb-negru peste tot, pe perete, pe șervețele, pe mobilier și chiar pe spuma cafelei.

Armani operează în Milano un restaurant ce aparține lanțului Nobu, EMPORIO ARMANI CAFFÉ AND RISTORANTE. Poți vizita un restaurant sau o cafenea Armani și în Dubai, Cairo, Bologna, München, Tokyo, Cannes, New York și Paris.

Și Ralph Lauren are restaurante în 4 orașe cosmopolite: New York, Chicago, Londra și Paris, iar în fiecare sunt prezente semnele distinctive ale brandului: elegant, casual, toate realizate din materiale de cea mai bună calitate, fie că este vorba de interior sau de mâncare.

De asemenea, Dioriviera este un resort din Bali marca Dior unde te poți relaxa la terasă, la piscină sau pe plajă și nu numai.

Citește și: