• Marbella este o destinație populară pentru climatul mediteranean și plajele de lux.
  • Are mărci de top ca Chanel sau Gucci și restaurante pe care le găsești la Londra sau Paris.
  • Marbella are și un hashtag pe social media, „Marbs”, ceea ce înseamnă stil de viață de lux.

Orașul Marbella din Spania este considerat o destinație populară de vacanță, pentru un climat mediteranean plăcut și plajele de lux și exclusiviste. Este o atracție de top pentru turiști, ce oferă posibilități de relaxare și activități nautice.

Marbella este cea mai bună destinație internațională pe tot parcursul anului. Orașul este protejat de lanțul Sierra Blanca, producând un microclimat care face căldura iberică aprinsă, dar mai puțin opresivă vara și una dintre cele mai însorite destinații din Europa în timpul iernii. Are și cel mai bun climat din Europa. Are toate mărcile de top, Chanel, Louis Vuitton sau Gucci și restaurantele pe care le găsești la Londra, Paris sau Milano. Dacă ajungi în Spania, trebuie să vizitezi în primul rând plajele din Marbella, Portul Banús și restaurantele de pe malul apei și biserica Iglesia de Nuestra Señora de la Encarnación.

Marbella are chiar un hashtag pe social media, „Marbs”, ceea ce înseamnă stil de viață de lux. De aceea în iunie, United Airlines a lansat și o rută non-stop sezonieră către Málaga, cel mai apropiat aeroport de Marbella, punând destinația în liga punctelor fierbinți, cum ar fi Riviera Franceză și Coasta Amalfi, care au zboruri directe din Statele Unite.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

În trecut era și orașul care atrăgea cele mai mari staruri cum ar fi Brigitte Bardot, Grace Kelly sau Cary Grant. Este o destinație pentru toată lumea. De exemplu la cel mai apreciat restaurant Gaspar, în trei oameni puteți mânca platouri cu fructe de mare și puteți bea o sticlă de vin spaniol de o calitate înaltă, la doar 80 euro. Deci, soare, cultură și valoare, toate într-un singur loc.

Citește și: