• Sexul tantric se concentrează exclusiv pe plăcere la nivel fizic, emoțional și spiritual.
  • Sexul tantric are rădăcini în tradițiile spirituale și religioase din India și în cea a budismului tantric.
  • Respirația profundă și sincronizată poate intensifica experiența sexuală.

Cauți să explorezi dragostea și vrei să mai diversifici sexul pentru a avea o relatie „picantă”? Răspunsul este sexul tantric, care își are rădăcinile în tradițiile spirituale și religioase din India și în cea a budismului tantric.

Cum se practică acestă formă de sex pentru a ajunge pe culmile plăcerii?

Sexul tantric l-am compara cu o pensulă care se mișcă pe pânza unei opere de artă. E cu preludiu și implicare, atât la nivel fizic, cât și emoțional și spiritual. Practic, partenerii trebuie să fie conștienți și prezenți de fiecare senzație și schimbare care se produce în corp lor și în minte.

Respirația este folosită în mod activ pentru a amplifica plăcerea și conexiunea dintre parteneri. În sexul tantric, energia sexuală este văzută ca o formă de energie vitală, iar practicile tantrice își propun să canalizeze și să amplifice această energie pentru a produce o transformare și o  expansiune a conștiinței.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Partenerii sunt încurajați să-și exploreze trupurile și să se atingă în mod conștient și plin de respect. Acest lucru poate implica utilizarea masajului și a altor tehnici senzuale pentru a amplifica senzațiile și intimitatea.

Orgasmul în sexul tantric nu este neapărat scopul final. Se pune mai mult accent pe extinderea și intensificarea stării de plăcere într-un mod durabil și profund, în loc de obținerea unui orgasm rapid.

Multe practici tantrice includ elemente de meditație și spiritualitate. Partenerii pot împărtăși intenții sau mantra-uri în timpul actului sexual pentru a amplifica conexiunea spirituală.

Citește și: