• TikTok este plin de diverse tendințe, de la sfaturi de frumusețe până la provocări deranjante.
  • În timp ce anumite tendințe sunt surprinzător de utile – altele vin adesea însoțite de experți care îi avertizează pe utilizatori să nu le reproducă online.
  • O tendință stranie care a devenit virală pe TikTok pretinde că îi transportă pe oameni într-o dimensiune paralelă în timpul somnului.

TikTok este plin de diverse tendințe, de la sfaturi de frumusețe până la provocări deranjante. În timp ce anumite tendințe sunt surprinzător de utile – altele vin adesea însoțite de experți care îi avertizează pe utilizatori să nu le reproducă online.

O tendință stranie care a devenit virală pe TikTok pretinde că îi transportă pe oameni într-o dimensiune paralelă în timpul somnului. Iată tot ce trebuie să ști despre provocarea înfricoșătoare F74 sau Floor 74 care acaparează social media, inclusiv cum să o faci și dacă este reală sau nu.

Care este tendința F74 pe TikTok?

F74, sau Floor 74, este o tendință TikTok care se presupune că provine din Japonia și care pretinde că te duce într-o dimensiune paralelă în timpul somnului. Scopul provocării F74 este de a supraviețui călătoriei într-o altă dimensiune, eșecul de a scăpa însemnând că vei fi, se presupune, blocat pentru totdeauna în dimensiunea paralelă. Tendința face înconjurul pe TikTok de ani de zile, dar a devenit virală mai recent.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cum se face provocarea F74?

Pentru a începe provocarea F74 TikTok, participantul trebuie să scrie F74 pe încheietura mâinii cu un marker roșu înainte de a merge la culcare. Provocarea susține că, după un timp, oamenii se vor trezi” într-un hol lung și întunecat cu mai multe uși.

Se pare că oamenii vor auzi, de asemenea, o mulțime de voci înfiorătoare în spatele lor în vis, dar nu trebuie să te uiți înapoi. Trebuie să intrăm pe ușa corectă, marcată F74, pentru a scăpa din visul nostru și a ne trezi în aceeași stare în care am adormit. Dacă o persoană nu reușește să găsească ușa corectă în 10 ore, provocarea susține că va fi dus într-o cameră albă de către o creatură demonică și nu va mai putea scăpa niciodată.

Este tendința F74 TikTok reală?

Oricât de înfricoșătoare ar suna provocarea F74, mulți au respins-o, spunând că s-au trezit la viața lor normală la sfârșitul provocării. Sugestia că nu ne vom mai putea trezi dacă nu reușim să trecem provocarea a fost, de asemenea, respinsă. Pentru unii oameni, se pare că visele nici măcar nu au avut loc.

Se crede că provocarea F47 este legată de conceptul de visare lucidă și, în ciuda faptului că este considerată falsă, continuă să rămână populară printre fanii filmelor de groază.