• În medie, o femeie se simte încrezătoare de trei ori pe săptămână.
  • 46% dintre ele susțin că acest sentiment a crescut odată cu vârsta.
  • În ultimul deceniu, 56% și-au schimbat părul de până la opt ori.

Printre cele mai importante stimulente ale încrederii în sine ale femeilor se numără: a face pe cineva să râdă, a fi lăudat la locul de muncă și a avea o „zi bună pentru păr”. Un studiu realizat pe 2.000 de femei a arătat că părul proaspăt spălat și coafat atinge un nou nivel de încredere.

În medie, o femeie se simte încrezătoare de trei ori pe săptămână, iar 46% dintre femei susțin că acest sentiment a crescut odată cu vârsta – datorită faptului că se simt mai bine în pielea lor și au mai multă experiență de viață. Se pare că schimbarea culorii părului este printre cele mai folosite tehnici.

Studiul a constatat că, în ultimul deceniu, 56% și-au schimbat părul de până la opt ori, în timp ce 51% au avut până la șase culori diferite. Cele mai populare alegeri în materie de tendințe sunt: șuvițele (45%), permanentul (38%) și tunsul în scări (35%).

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

În ceea ce privește culorile, șatenul este nuanța preferată de 28%, în timp ce 17% optează de obicei pentru blond, iar 15% preferă să poarte un look „bronde” – un amestec de șaten și blond. Aceste transformări par să fi fost esențiale pentru viața de mai târziu, deoarece 39% au declarat că le-au ajutat să-și modeleze identitatea.

Citește și