• În Bucovina are loc Tabăra Culinară de Iarnă unde se gătește carne de vită.
  • În cadrul evenimentului vor participa 16 specialiști care vor pregăti 35 de preparate.
  • Preparatele sunt speciale pentru că nu se găsesc în restaurantele standard.

Te-ai gândit ce gătești sau ce mănânci în weekend? Dacă ai nevoie de inspirație, în Bucovina are loc un festival dedicat exclusiv cărnii de vită. 16 specialiști îți pregătesc preparate pe care nu le găsești în restaurantele standard.

Cu ce preparate ne vor încânta bucătarii?

„Avem un eveniment mare. Pe lângă partea de cooking avem și partea de entertainment. Vom avea o scenă cu un DJ care va pune muzică. Găzduim o tabără de gătit care a adunat peste 20 de bucătari. Este dedicată cărnii de vită. Astfel, vom prepara atât carne de vită din România, cât și carne de vită din import”, a declarat Cosmin Giosan, managerul locației, pentru Aleph News.

Cum arată carnea de vită perfectă?

„Este foarte important să știi să îți pregătești jarul și să îți alegi cum trebuie carnea de vită. Carnea trebuie să fie de la un furnizor consacrat care să prepare o carne”, adăugat acesta.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și