Ce mănânci în weekend? În Bucovina se desfășoară Tabăra Culinară de Iarnă, dedicată cărnii de vită

Te-ai gândit ce gătești sau ce mănânci în weekend? Dacă ai nevoie de inspirație, în Bucovina are loc un festival dedicat exclusiv cărnii de vită. 16 specialiști îți pregătesc preparate pe care nu le găsești în restaurantele standard.

Cu ce preparate ne vor încânta bucătarii?

„Avem un eveniment mare. Pe lângă partea de cooking avem și partea de entertainment. Vom avea o scenă cu un DJ care va pune muzică. Găzduim o tabără de gătit care a adunat peste 20 de bucătari. Este dedicată cărnii de vită. Astfel, vom prepara atât carne de vită din România, cât și carne de vită din import”, a declarat Cosmin Giosan, managerul locației, pentru Aleph News.

Cum arată carnea de vită perfectă?

„Este foarte important să știi să îți pregătești jarul și să îți alegi cum trebuie carnea de vită. Carnea trebuie să fie de la un furnizor consacrat care să prepare o carne”, adăugat acesta.

Citește și

Exit mobile version