• Căpșunile, stridiile, rodiile, ciocolata, cafeaua, spanacul, pepenele, avocado și mierea stimulează apetitul sexual. În schimb, ar trebui să eviți consumul intens de alcool și consumul de grăsimi saturate.
  • Căpșunile ajută corpul să elibereze mai multă oxitocină (hormonul „iubirii”), iar stridiile, datorită conținutului ridicat de zinc, ajută corpul să producă testosteron.
  • Poți consuma ciocolată afrodisiacă sau picături afrodisiace, care au ca ingrediente principale L-arginină, Schisandra chinensis și Ginseng coreean.

Apetitul sexual nu este dat doar de lenjeria sexy cu care vrei să îl surprinzi, muzica romantică pe care o ascultați sau lumina difuză. Și ce manânci înainte de o întâlnire poate stimula dorința.

Există alimente recunoscute pentru efectele lor afrodisiace. Cele mai la îndemână pentru o seară romantică sunt căpșunile, fie că le înmoi în ciocolată sau le acoperi cu frișcă. Ele îți ajută corpul să elibereze mai multă oxitocină, care, știm, este cunoscută ca hormonul „iubirii”, datorită legăturii sale cu excitația sexuală și orgasmul.

Mai sunt recomandate stridiile, care datorită conținutului ridicat de zinc, ajută corpul să producă testosteron. Pentru o noapte intensă, mai poți încerca rodiile, ciocolata neagră, cafeaua, spanacul, pepenele, avocado și mierea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Pentru cei mai curajoși, există și alte stimulente. Spre exemplu, picăturile naturale pe care le poți adăuga în băutură sau ciocolata afrodisiacă, tot din ingrediente naturale ca Ashwagandha, care conferă energie și echilibru mintal, Maca, recunoscută ca fiind planta cu efect intens asupra libidoului sau Tribulus Terrestris, care este un puternic afrodisiac, atât la bărbați, cât și la femei.

Citește și