Cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor atunci când cumpără cafea

FILED - 17 April 2012, North Rhine-Westphalia, Vluyn: A general view of Arabica Coffee beans. Prices of Arabica Coffee futures, the benchmark for the world's coffee market, recorded their biggest annual rise since 1994 on the New York Mercantile Exchange. Photo: picture alliance / dpa

Pentru mulți oameni din întreaga lume, o cafea, fie că este preparată la ibric sau la aparat, a devenit un element de bază pentru a începe ziua sau pentru a obține un mic impuls pe parcursul zilei. De la arome îndrăznețe, robuste și bogate, nenumăratele tipuri de cafele aromate de pe piață satisfac papilele gustative.

Dar știați că există o greșeală comună atunci când cumpărați cafea? HuffPost a cerut prăjitorilor de cafea și experților în calitatea cafelei să dezvăluie secretul pentru a obține o cafea perfectă. Cu toții au ajuns la concluzia că, pentru a obține cea mai mare aromă, trebuie să faceți următoarele: Cumpărați boabe de cafea întregi în loc de cafea măcinată.

Partea științifică

Cafeaua cu boabe întregi proaspăt măcinată este mai bună decât cea care se bea măcinată, deoarece moleculele aromatice se vor volatiliza după măcinare, iar suprafața expusă a cafelei crește semnificativ, ceea ce duce la o oxidare mai rapidă, a declarat Summer Zhang, expert în prăjirea cafelei și controlul calității la Onyx Coffee Lab.

Ea a continuat: Cafeaua începe să se oxideze ori de câte ori intră în contact cu aerul. Nu există un anumit interval de timp în care începe să se observe – este diferit în funcție de cafea.”

Pentru a vă asigura cea mai bună cafea din confortul casei, totul se reduce la cumpărarea de boabe de cafea întregi și la o secundă pentru a le măcina în fiecare zi. Pe măsură ce faceți acest lucru, veți obține un miros și o aromă mai bună decât cafeaua deja măcinată.

Exit mobile version