• YouTuberul MrBeast a scris pe Twitter că a refuzat șansa de a ,,călători cu submersibilul Titan” până la epava Titanicului.
  • Submersibilul Titan a suferit o ,,implozie catastrofală” , iar toate cele cinci persoane aflate la bord au murit.
  • De atunci, alte personalități publice au declarat că au refuzat să urce la bordul submersibilului OceanGate.

YouTuberul MrBeast a spus că a fost invitat să facă o călătorie cu submersibilul OceanGate Titan, dar a refuzat oferta, scrie Business Insider.

YouTuberul a postat într-un tweet un fragment din mesajul pe care-l primise: „Merg la Titanic într-un submarin la sfârșitul acestei luni. Echipa ar fi încântată să i te alături. ”

El nu a precizat că este vorba despre Titan și nu a clarificat de la cine a fost trimis mesajul.

MrBeast a scris pe Twitter că a refuzat oferta.

,,Cam înfricoșător că aș fi putut fi în el” , a scris pe Twitter YouTuberul, care are peste 160 de milioane de abonați.

OceanGate Titan a suferit o ,,implozie catastrofală” după ce a coborât la locul unde se aflau epavele Titanicului. Se presupune că toți cei cinci pasageri, inclusiv CEO-ul OceanGate, Sotckton Rush, au murit în incident.

Alți potențiali pasageri au povestit de atunci cum au refuzat o călătorie cu submersibilul, invocând probleme de siguranță.

Într-o postare pe Facebook, Jay Bloom, finanțator din Las Vegas, a declarat că a refuzat o ofertă la preț redus din partea Stockton Rush pentru a se alătura călătoriei eșuate. Bloom a spus că Rush a încercat să respingă îngrijorările sale legate de siguranță.

Actorul britanic Ross Kemp plănuia, de asemenea, să filmeze un documentar pe Titan, dar planul a fost abandonat după ce compania sa de producție a considerat că submersibilul ,,nu este potrivit pentru așa ceva” , a declarat agentul său pentru BBC.

Cine este MrBeast

Jimmy Donaldson a început să posteze clipuri pe YouTube în 2012, când avea  13 ani. Inițial, clipurile erau despre tutoriale pentru jocuri video, comentarii și analize ale altor canale YouTube.

În timp, a ajuns să captiveze publicul din întreaga lume. În mai 2023, se estima că averea lui se ridică la 50 de milioane de dolari, sumă care provine în principal din proiectele sale pe YouTube.

Videoclipurile sale au miliarde de vizualizări. Sursa principală de venit o reprezintă publicitatea. Potrivit unor estimări, el ar câștiga câteva milioane de dolari pe an numai din veniturile din reclame. 

MrBeast a colaborat cu mărci precum Quid, Honey și altele pentru plasarea de produse și sponsorizări în videoclipurile sale.

Ulterior, și-a deschis un magazin online unde vinde tricouri, hanorace și alte accesorii.

Citește și

SUA: Un angajat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion. Reacția autorităților

FOTO|VIDEO. Modul inedit în care Kourtney Kardashian și Travis Barker au dezvăluit sexul viitorului lor copil

Parlamentarii se reunesc în plen și votează astăzi eliminarea pensiilor speciale