• ChatGPT a fost întrebat de cadourile de Crăciun.
  • De exemplu, pentru mama, ChatGPT a recomandat ustensile sau gadgeturi de gătit de calitate, plus un șorț drăguț cu pisici sau o escapdă la Spa.
  • Cât pentru tata, acesta a sugerat un kit pentru degustare de vinuri.

Ești pe fugă? Au mai rămas câteva zile până la Crăciun și încă o dată, în ciuda faptului că ți-ai promis că nu vei lăsa totul pe ultima sută de metri, iată că s-a întâmplat din nou. Nu te panica! Te poți baza pe unul dintre cele mai puternice instrumente A.I.

ChatGPT a fost întrebat de cadourile de Crăciun. De exemplu, pentru mama, ChatGPT a recomandat ustensile sau gadgeturi de gătit de calitate, plus un șorț drăguț cu pisici sau o escapadă la Spa. Cât pentru tata, acesta a sugerat un kit pentru degustare de vinuri.

Fiind întrebat unde și când să cumpărăm cadouri de Crăciun, acesta a sugerat câteva centre comerciale și să explorăm zonele precum Calea Victoriei sau Lipscani pentru a găsi magazine și buticuri interesante cu cadouri originale. Despre meniul de Crăciun, la aperitiv, ChatGPT a sugerat tartine cu brânză de capră și miere, rulouri cu somon și cremă de brânză. Pentru felul principal, chatbotul a recomandat un curcan umplut cu migdale și fructe uscate, plus cartofi gratinați cu parmezan.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Nu în ultimul rând, o salată de crudități cu nuci și roșii uscate. Lista continuă cu desertul, un Tiramisu. Desigur că, următoarea întrebare a fost despre un meniu tradițional românesc. Așa că, ChatGPT a recomandat ouă umplute, fasole bătută, friptură de porc, sarmale și listacontinuă.

Chatbotul recomandă și ce să faci de Crăciun dacă ești singur și la muncă. Iată lista: Să faci schimb de cadouri cu colegii, să reflectezi asupra anului ce vine,  voluntariat și să-ți acorzi un moment de auto-răsfăț cu o baie caldă, o carte bună sau chiar cu un film preferat.

Citește și