• 54% dintre bărbați prefera să plătească date-urile, în timp ce 12% dintre femei fac asta.
  • 37% din cei intervievați au spus că vor merge la mai puține date-uri în 2024 din cauza economiei.
  • 60% își vor calcula din timp ce buget vor aloca anul următor pentru întâlnirile amoroase.

54% dintre bărbați preferă să plătească date-urile, în timp ce 12% dintre femei fac asta, arată un studiu făcut de americani pe datele ultimului an publicat în New York Post.

Un sondaj efectuat pe 2.000 de americani din populația generală a analizat costul întâlnirilor și al relațiilor în ultimul an. S-a făcut o medie și s-a ajuns la o medie de 8 întâlniri pe individ în 8 luni cu un cost de 189 de dolari.

Rezultatele au arătat că bărbații au așteptări mai mari, considerând că întâlnirile bune costă aproximativ 220 de dolari, în timp ce femeia crede că o întâlnire bună costă 170 de dolari.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Aici avem și procentele împărțite între cele două sexe, referitoare la întrebarea cheie: „Cine plătește nota?”- 54% dintre bărbați prefer să plătească date-urile, în timp ce 12% dintre femei fac asta. Există și un procent de 27% care preferă să împartă nota de plată.

Un american cu venituri medii, cheltuie în total 3.000 de dolari pe date-uri pe parcursul unui an. Situația economică tensionată aduce în atenția cercetătorilor și tendințele pe următorul an. Iar aici se observă o atenție sporită asupra bugetului.

37% din cei intervievați au spus că vor merge la mai puține date-uri în 2024 din cauza economiei în timp ce 60% își vor calcula din timp ce buget vor aloca anul următor pentru întâlnirile amoroase.

Citește și