• Starul MMA Conor McGregor este acuzat de viol.
  • Ar fi agresat sexual o femeie, în interiorul unei toalete.
  • Reprezentanții lui McGregor au declarat că „acuzațiile sunt false” .

O femeie l-a acuzat pe Conor McGregor că a agresat-o sexual la meciul 4 al finalei NBA, dar starul UFC a negat acuzația, scrie Daily Mail.

Presa internațională susţine că a obţinut copii după scrisorile trimise de un avocat către Conor Mc Gregor, echipa Miami Heat şi NBA. Conform acestor scrisori, trimise de către avocatul Ariel Mitchell, incidentul s-a petrecut imediat după meciul al patrulea al finalei NBA, de la Miami, din Kaseya Center, unde Denver Nuggets s-a impus cu 108-95 în faţa lui Miami Heat.

Presupusul incident a avut loc după terminarea jocului

TMZ a raportat că presupusul incident a avut loc după terminarea jocului. Potrivit scrisorilor lui Mitchell, presupusa victimă a fost violată „violent” în interiorul unei băi pentru bărbați, după ce securitatea arenei a ajutat-o ​​să o separe pe femeie de prietena ei și a forțat-o să intre în toaletă unde McGregor și paznicul său de securitate așteptau.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Securitatea a refuzat să lase (femeia) să iasă sau să permită pe oricine altcineva, inclusiv pe prietena ei, să intre în baie”, a scris Mitchell.

Scrisoarea lui Mitchell detaliază că presupusa victimă a reușit să-i dea în cot în mod repetat lui McGregor, ceea ce i-a permis să fugă din baie, deși și-a lăsat poșeta în urmă. Mitchell a spus că a primit-o înapoi doar după ce a implorat echipa de securitate a lui McGregor. Deși femeia a raportat autorităților locale presupusa agresiune sexuală, se pare că nu dorește să depună plângere.

Reprezentanții lui McGregor au declarat că „acuzațiile sunt false”

Reprezentanții lui McGregor au declarat că „acuzațiile sunt false” , adăugând că „dl. McGregor nu va fi intimidat.”

UFC a spus: „Organizația este la curent cu recentele acuzații cu privire la Conor McGregor și va continua să adune detalii suplimentare cu privire la incident. UFC va permite procesul legal să se desfășoare înainte de a face declarații suplimentare. ”

Organizația Heat a emis și o declarație pe rețelele de socializare: „Suntem la curent cu acuzațiile și desfășurăm o anchetă completă. În așteptarea rezultatului anchetei, nu vom face comentarii suplimentare.”

Purtătorul de cuvânt al NBA, Mike Bass, a declarat pentru Sports Illustrated că liga este „conștientă de acuzații” și „colaborează cu echipa pentru a culege mai multe informații”.

McGregor a fost acuzat de agresiune sexuală de mai multe ori

McGregor, 34 de ani, a fost acuzat de agresiune sexuală de mai multe ori înainte – de două ori în 2019, în martie și octombrie a acelui an, în Irlanda; septembrie 2020 în Corsica, care a fost ulterior abandonată; iar în 2021 s-a confruntat cu un proces pentru un presupus incident din 2018. La începutul acestui an, în ianuarie, McGregor a fost acuzat că a atacat o femeie pe un iaht din Ibiza. El nu se confruntă cu pedepse legale în niciunul dintre aceste cazuri.

Citește și

Fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, nu crede că Putin va supraviețui politic unui război pierdut de Rusia

Harry și Meghan nu ar fi primit o invitație oficială pentru a participa săptămâna viitoare la parada de ziua de naștere a regelui Charles al III-lea

FOTO. Iubita lui Al Pacino a născut. Cei doi au fost surprinși, plimbându-se în oraș