• Clara Chía a popularizat în rândul celebrităților și influencerilor o tunsoare numită butterfly cut”, caracterizată prin versatilitate, confort, fiind adaptabilă la diverse texturi de păr.
  • Această coafură se distinge prin aspectul său natural și modern, necesitând o întreținere relativ simplă.
  • Această tunsoare a cucerit deja celebrități precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Carla Bruni sau Sienna Miller.

Clara Chía este o femeie care atrage atenția opiniei publice, atât la nivel național, cât și internațional. Ea a devenit cunoscută datorită relației sale cu Gerard Piqué, după despărțirea acestuia de cântăreața Shakira. Deși Chía preferă să rămână în afara reflectoarelor, interesul public pentru viața ei personală este foarte mare. Această curiozitate a făcut-o pe tânără, una dintre cele mai cunoscute persoane, chiar dacă ea păstrează discreția în privința vieții sale private.

Sportivul nu a ținut secretă relația sa cu Clara Chía, el a postat de altfel prima fotografie cu ea pe rețelele sale de socializare. Cu toate acestea, majoritatea imaginilor cu Chía și Piqué sunt făcute de paparazzi. În toate aceste poze, putem observa stilul și evoluția părului Clarei Chía, scrie 20Minutos.

La începutul relației cu Gerard Piqué, în primele fotografii surprinse de paparazzi, Clara Chía a fost fotografiată cu o tunsoare ondulată extra-lungă. În prezent, tânăra are cea mai populară tunsoare în rândul celebrităților și al influencerilor, conform experților, și este una dintre cele mai căutate tunsori în saloanele de coafură.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Efectul Clara Chía

Tunsoarea purtată de Clara Chía este numită butterfly cut” și a fost deja prezentată într-o fotografie postată de Gerard Piqué pe profilul său de Instagram. Această tunsoare este foarte populară, iar conform stilistului Manuel Mon, acest lucru se datorează faptului că oferă multă versatilitate și confort, fiind potrivită pentru diverse texturi de păr și putând fi purtată în mod liber sau cu diverse aranjamente. În plus, această tunsoare este ideală pentru lunile mai calde.

O altă caracteristică a acestei coafuri care a atras mulți fani este faptul că nu necesită multă întreținere, deoarece are un aspect natural, dar este important să fie asigurată hidratarea și protecția necesară a părului. Acest stil simplu este considerat modern și a câștigat popularitate în special datorită influenței rețelelor sociale și impactului personalității Clarei Chía.

Clara Chía are o tunsoare tinerească

Clara Chía are o tunsoare tinerească cu păr lung, o coafură care îi conturează fața și adaugă contrast la look. Pentru a obține această coafură, potrivit stilistului, straturile ușoare de la mijlocul lungimii și capetele acestui tip de păr ajută să ofere mișcare și textură, evitând rigiditatea părului foarte lung”. De asemenea, una dintre caracteristicile cheie ale acestei coafuri sunt reflexiile blonde calde, care luminează părul într-un mod foarte natural și flatant.

Părul lung al Clarei necesită o rutină de îngrijire adecvată pentru a-l menține sănătos și strălucitor. Este important să îi asigure nutriția, hidratarea și protecția împotriva factorilor termici și solari. În plus, pentru a preveni apariția vârfurilor despicate și deteriorate, este recomandat să se efectueze vizite regulate la salon.

Această tunsoare a cucerit deja celebrități precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Carla Bruni sau Sienna Miller, și totul indică faptul că nu vom înceta să o vedem în 2023.

Citește și: