• Un sondaj realizat pe 2.000 de bărbați a dezvăluit iubita ideală din fiecare stat din SUA.
  • Experți în dragoste au studiat preferințele bărbaților, iar Midjourney le-a făcut realitate.
  • Genul masculin din SUA preferă, în medie, femeile naturale cu bijuterii minimaliste.

Bărbații din Washington sunt atrași de femeile cu ochii albaștri și părul șaten închis, scrie Daily Mail. Cum arată iubita perfectă? 2.000 de bărbați americani și-au dat cu părerea. Apoi, inteligența artificială a construit-o.

Mai mulți experți în dragoste au stat de vorba cu aproape 2000 de bărbați din SUA. Majoritatea bărbaților știu cum ar arăta iubita lor perfectă”, dar trăsăturile fizice și preferințele de personalitate sunt de obicei diferite în funcție de statul din care provin. Bărbații au răspuns cu lungimea părului, culoarea ochilor și machiajul pe care și-l doresc de la partenera lor. Echipa a folosit apoi generatorul de imagini cu inteligență artificială Midjourney.

Cum arată femeile perfecte?

Cei din Alabama vor ca iubitele lor să aibă părul brunet, până la umeri și să fie ondulat. Preferă ochii căprui, urăsc bretonul și nu încurajează machiajul. Iar când vine vorba de haine, ei apreciază stilul casual. Când vine vorba de New York, preferințele nu se schimbă foarte mult și bărbații de aici vor femei cât mai naturale, dar sunt mai atrași de ochii verzi. Dacă mergi în Washington, o să atragi multe priviri. Genul masculin are o pasiune pentru ochii albaștrii, părul șaten închis.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și