• Ana Maria Ambrosă: Trebuie să ne stabilim niște obiective clare.
  • Ana Maria Ambrosă: Trebuie să ne gestionăm timpul, dar și stresul.
  • Timpul mediu petrecut pe rețelele de socializare reprezintă aproximativ 7,5% din ziua de lucru a unei persoane.

Cu toții ne facem promisiuni în mod regulat: să trecem la o dietă sănătoasă, să învățăm o limbă nouă, să citim o carte pe săptămână și multe altele. Dar nu reușim întotdeauna să respectăm aceste promisiuni.

A fi productiv înseamnă a lucra eficient, a folosi timpul alocat astfel încât să îți rămână timp și pentru alte activități. Ce pași ar trebui să urmezi ca să fii mai productiv?

Ana Maria Abrosă, psiholog:

„Desigur, pentru a deveni mai productiv în activitățile zilnice putem să stabilim obiective clare. Asta va permite să ne concentrăm asupra ceea ce este cu adevărat important. Să prioritizăm sarcinile, mai ales acele sar-cini, în funcție de importanța lor, pentru că focusul pe sarcini cu impact semnificativ poate aduce rezultate mai bune.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Mark Cruth e youtuber și organizează cea mai mare conferință pentru remote works din lume. Acesta a analizat cât de productivi sunt angajații de remote, în funcție de aplicațiile pe care le folosesc.

Timpul mediu petrecut pe rețelele de socializare reprezintă aproximativ 7,5% din ziua de lucru a unei persoane. Așadar, este de fapt, în multe cazuri, mai puțin productiv să nu le oferi oamenilor acces la social media. Și, într-o anumită măsură, social media crește de fapt productivitatea oamenilor.

Sebastian Ghiorghiu e full time youtuber și are și câteva business-uri. A făcut o listă cu sfaturi care să te ajute să treci peste procrastinare. Printre acestea se numără și o rutină de dimineață, dar și ce

aplicații să folosești ca să crești productivitatea.

Citește și