Cum îți surprinzi invitații la masa de Paște? Ramona Seserman: „Printre comenzile vedetă sunt cozonacii reinterpretați, cheescake-ul sau carrot cake-ul, o altfel de pască”

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie, iar tradiția spune că masa de Paște trebuie să fie una îmbelșugată. Gustul de altădată nu se uită atât de ușor, însă, chiar dacă îți plac prăjiturile de pe vremea bunicilor, poate îţi doreşti totuşi să adaptezi puțin rețetele. Într-un stil mai modern. Ce dulciuri pui pe masa de Paște?

Ce deserturi ne recomanzi pentru Paște?

„Desertul meu preferat este cheesecake-ul cu cremă de brânză aromată cu iasomie, care este, de fapt, o pască. Clienții pot alege dintr-o multitudine de arome clasice sau reinterpretate. Carrot cake-ul este o pască cu un blat umed de morcov sau tiramisu reinterpretat într-un cheesecake. Printre comenzile vedetă sunt și macaroons. De pe masa de sărbători nu lipsesc și cozonacii, reinterpretați, bineînțeles. Anul acesta, clienții preferă cutiile combinate unde găsesc dulciuri atât pentru copii cât și pentru adulți”, a declarat Ramona Seserman, manager de restaurant, pentru Aleph News.

Citește și

Exit mobile version