• Pulovere groase, jachete izolante, paltoane rezistente la vânt sunt esențiale pentru iarnă.
  • Cămașa albă, paltonul negru, rochia lungă, texturile moi şi metalice sunt un „must”.
  • Piesele maxi și talia bine evidenţiată sunt câteva dintre tendințele 2023/2024.

A început sezonul rece, au venit și primele ninsori și începi să te gândești dacă ai garderoba la zi, pregătită de iarnă. Vrei să fii în tendințe sau stilul confortabil e mai important pentru tine? Care sunt culorile și ținutele potrivite pentru sezonul rece îți spune Alin Gălățescu, analist de modă.

„Părerea mea e că nimănui n-ar trebui să-i lipsească o rochie, dacă nu două rochii negre elegante, dar simple, rafinate și neapărat un smoching, pentru că poți să-l pui la orice fel de rochie, singurul produs pe care poți să-l atașezi oricărei rochii elegante”, a declarat Alin Gălățescu, pentru Aleph News.

Anul acesta se poartă pulovere groase cu multă lână și jachete izolante, dar și fularele masive și pline de culoare, spune Raluca Soare, designer vestimentar.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„În sezonul acesta ar fi vorba de statement mai mult ca niciodată și se va dezvolta cel mai mult pe acele fulare masive, colorate și nu numai colorate, merg și grejuri foarte bine, nude. De asemenea, umerii, umerii promeninenți se vor purta și nu doar la blazere ca până acum, ci și la rochii și pulovere”.

Citește și