• Regele Charles al III-lea are 74 de ani și urmează să devină cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Marii Britanii.
  • Deși are 74 de ani, acesta are un obicei de 12 minute pe care îl urmează zilnic.
  • Regele Charles călătorește cu propriul bucătar privat, pentru a minimiza șansele de intoxicații alimentare.

Regele Charles al III-lea știe cum să se mențină în formă. Deși are 74 de ani, acesta are un obicei de 12 minute pe care îl urmează zilnic.

Regele Charles al III-lea are 74 de ani și urmează să devină cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Marii Britanii. Încoronarea acestuia urmează să loc în cursul zilei de sâmbătă, 6 mai. Între timp, surse apropiate acestuia au dezvăluit că Regele Charles al III-lea a muncit din greu astfel încât să fie pregătit pentru această sarcină.

Cum se menține în formă Regele Charles al III-lea

The Telegraph scrie că acesta își începe fiecare zi cu regimul de fitness 5BX, conceput pentru Forțele Aeriene Canadiene în anii 1950. Regimul de 12 minute include flotări, abdomene, extensii ale spatelui, întinderi și alergări pe loc.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

De asemenea, s-ar părea că în momentul în care stă la Balmoral, Regele Charles al III-lea alege să facă măcar o plimbare lungă prin mlaștini. Este nevoie de efort pentru ca un bărbat în formă de jumătate din vârsta sa să țină pasul cu el.” , a declarat un fost consilier pentru jurnaliști.

Mai mult de atât, alte surse spun că Regele Charles a ținut un regim alimentar bun și a făcut exerciții fizice de-a lungul vieții. În acest mod, el își asigura greutatea optimă, fără alte fluctuații. Totuși nu de pune ori acesta ar fi zis că menținerea greutății sale este o bătălie fără sfârșit” .

Cum arată meniul zilnic al acestuia

Deși a fost tentat să devină vegetarian în anii ’70, Regele Charles al III-lea s-a mulțumit cu mai puțin. Acesta a decis să renunțe la carne și pește două zile pe săptămână și la lactate o zi pe săptămână. Pe de altă parte, el se bazează pe alte reguli alimentare.

După un mic dejun compus din fructe, nuci, semințe, ouă fierte moi și o ceașcă de ceai, Charles nu mai mănâncă nimic până la ora 17:00. Atunci, el servește un ceai alături de sandvișuri și prăjituri, relatează Telegraph. Sursa citată scrie că Regele Charles nu bea nici măcar apă între mese, pentru a evita pauzele neprogramate la toaletă.

Regele Charles călătorește cu un medic

Regele Charles călătorește cu propriul bucătar privat, pentru a minimiza șansele de intoxicații alimentare. Ar putea părea o extravaganță, dar este o necesitate absolută ca mâncarea să fie pregătită de propria echipă cât mai des posibil. Astfel se reduce la minimum pericolul de intoxicație alimentară” , a declarat o altă sursă.

Totodată, el își ia propria rezervă de băutură cu el atunci când călătorește în străinătate. Iar pe lângă bucătar și un bar aprovizionat, Regele Charles mai călătorește și alături de un medic. Este vorba despre un medic de familie. Acesta își folosește concediul anual pentru a-l însoți pe monarh în călătoriile în străinătate.

Să nu uităm și că în timpul liber, Regele obișnuia să joace polo pe cal. Deși era destul de bun la acest sport, acesta a suferit niște accidentări nu tocmai confortabile. Despre acestea a făcut referire și prințul Harry în cartea sa lansată recent. 

Citește și:

FOTO. Prima femeie director de la un centru NASA refuză să jure pe Biblie

Regele Charles al III-lea este mai bogat decât a fost Regina Elisabeta a II-a. Averea lui o depășește pe cea a soților Beckham

Un vas de război american navighează prin strâmtoarea Taiwan la câteva zile după exercițiile Chinei