• Milionarul din domeniul tehnologiei, Bryan Johnson, a urmat o dietă specială ca parte a unui presupus regim de inversare a vârstei.
  • El mănâncă un bol „Super Veggie” la prânz și o „Budincă cu nuci” la desert, a declarat el într-un videoclip recent.
  • Fiecare calorie trebuie să „lupte pentru viața sa” în planul său de dietă, a spus Johnson.

Când vine vorba de nutriție, unii oameni spun că ești ceea ce mănânci. Așadar, ce mâncați zilnic pentru a rămâne tineri? Antreprenorul biotehnologic Bryan Johnson cheltuiește până la 2 milioane de dolari pe an pentru un regim intensiv numit Project Blueprint, în încercarea de a-și inversa vârsta. Are 46 de ani. Și ca parte a Project Blueprint, el urmează o dietă strictă bazată pe plante, care include un amestec de alimente solide și moi, scrie Business Insider.

Centimilionarul a strâns cea mai mare parte a averii sale fondând compania de procesare a plăților Braintree și vânzând-o către eBay pentru 800 de milioane de dolari în 2013.

Dar el recunoaște că a luat și unele decizii proaste în materie de sănătate de-a lungul anilor – inclusiv să se înfrupte din carbohidrați și zahăr până târziu în noapte. Așa că, în 2019, a început să facă schimbări în stilul său de viață, În prezent, Johnson își începe de obicei zilele cu un smoothie „Green Giant” plin de suplimente. La prânz, el ar putea avea un bol plin de legume. Iar la desert, va mânca o budincă de fructe și nuci.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Aproximativ 1.977 de calorii pe zi

Johnson și echipa sa de experți în sănătate au conceput rețetele din dieta sa întrebând „corpul de ce are nevoie”, a declarat Johnson. „Fiecare calorie a trebuit să lupte pentru viața sa”.

Niciunul dintre ingredientele din dieta sa nu este pur și simplu „convenabil sau cool sau la modă”, ci aparent face treabă pentru corpul său, a explicat el, de asemenea, într-un videoclip pe canalul său de YouTube.

Rețetele l-au ajutat să nu mai aibă poftă de junk food, a mai spus el. În afară de dieta sa, Johnson ia zeci de suplimente, face exerciții fizice zilnic și trece prin controale medicale regulate, inclusiv teste de sânge și RMN-uri. Căutarea tinereții l-a dus chiar și pe o insulă îndepărtată din Caraibe pentru o terapie genetică injectabilă de 25.000 de dolari pe doză.

Johnson și echipa sa de medici au declarat că Project Blueprint l-a ajutat să obțină pielea unui tânăr de 28 de ani, inima unui tânăr de 37 de ani și capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani. Aceste afirmații, desigur, nu au fost verificate în mod independent – și există dezbateri aprinse cu privire la ce anume înseamnă „vârsta biologică”.

Johnson mănâncă la prânz un bol Super Veggie

„Super Veggie” este o modalitate bună de a consuma legume și poate fi preparat în mai puțin de 20 de minute, a declarat Johnson într-un videoclip în care a împărtășit cum se prepară.

Este un bol de linte neagră gătită, acoperită cu broccoli, conopidă și ciuperci fierte, alături de condimente, arome și grăsimi sănătoase. Johnson a spus că îi poate lua până la 34 de minute pentru a mânca „Super Veggie”, așa că atunci când este presat de timp, optează pentru o versiune mixtă.

Și, din moment ce Johnson mănâncă doar între orele 6 și 11 dimineața, de obicei își ia prânzul în jurul orei 8 dimineața.

La desert mănâncă „Nutty Pudding”

Johnson ține o dietă destul de strictă după standardele majorității oamenilor, dar tot lasă loc pentru desert. El mănâncă adesea ceva numit „Nutty Pudding”, care este un amestec de nuci măcinate, fructe, lapte vegetal și suc de rodie, a explicat el într-un videoclip în care detaliază cum îl prepară. El completează budinca amestecată cu semințe de chia, proteine de mazăre și mai multe fructe de pădure.

Și a spus că „cel mai trist moment” al zilei sale este ultima înghițitură de Nutty Pudding – de obicei în jurul orei 11 dimineața.

Citește și