• Coaching Master România este cel mai mare eveniment de coaching online.
  • Timp de 6 zile, speakeri români și internaționali te învață cum să îți transformi viața.
  • Printre speakerii prezenți la Coahing Master România se numără Mihaela Stroe și Cristian China B.

Tu cum îți gestionezi emoțiile negative și cum le transformi în aliat? Cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, Coaching Master România, îți deschide calea spre un nou eu. Prin intermediul unor speakeri profesioniști din România, dar și din străinătate, înveți cum să ai succes.

„Emoțiile sunt o parte definitorie a ființei umane și de aceea îmi doresc că prin participarea, atât a mea cât și a colegilor mei la acest summit, oamenii să înțeleagă că este momentul să depășim condiționările pe care le-am avut până în prezent legate de emoții și să începem să le privim dintr-o altă perspectivă”, spune Mihaela Stroe, coach.

Te relaxezi la Coaching Master România

Acest eveniment se adresează pasionaților de dezvoltare personală și profesională, viitorilor coach sau terapeuți. Timp de 6 zile, participanții au la dispoziție 25 de sesiuni pe diverse subiecte: life coach, bussines coach și team coah.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Tehnica hipnozei poate fi utilă în procesul de coaching

Potrivit lui Eugen Popa, președinte al Asociației Române de Hipnoză, tehnica hipnozei poate fi un instrument util în procesul de coaching.

„Hipnoza lucrează cu subconștientul tău, cu acea parte a minții tale, unde există crezurile și valorile tale, care sunt practic cheile care se află la baza comportamentului tău. La summit-ul de Master Coaching România nu ne focalizăm atât de mult pe hipnoză”.

Citește și: