• P.Grifiin, CEO Fly High, spune că există mulți factori care te fac să-ți iubești jobul
  • D. Staicu: Job-ul poate să fie un mediu propice pentru dezvoltarea personală
  • D. Staicu: În general, angajații caută validare profesională și un venit bun

Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei munci nici o zi din viaţa ta! Sunt sigur că ai auzit de multe ori acest citat, dar acum vreau să te întreb: tu ești fericit la job? Porschia Parker-Griffin, CEO Fly High Coaching, spune că pentru a fi fericit la locul de muncă, majoritatea oamenilor primesc un fel de beneficiu care este important pentru ei.

„Ca și factori care pot să influențeze fericirea la job, printre acestea aș număra: validarea profesională, un venit satisfăcător și calitatea relațională.

În general, cam asta căutăm noi, ca și angajați, la un loc de muncă. Dacă privim fericirea ca fiind cumulul relațiilor de calitate avute, ajungem la concluzia că nu este neapărat necesar să ne iubim locul de muncă”, a spus Dana Staicu, psiholog, la Aleph News.

Recomandări

BELGIA PIERDE ÎN FAȚA SLOVACIEI
ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
NATO, ÎN ALERTĂ
82 DE LIDERI CER ELIBERAREA UCRAINEI
NOAH SCRIE ISTORIE PENTRU DISNEY
10 CANDIDAȚI VOR SCAUNUL LUI DRULĂ

Se schimbă aceste perspective odată cu vârsta? Cât de mult contează mediul în care lucrezi?

„Mediul de lucru contează foarte mult, pentru a fi unul pozitiv, suportiv, și poate contribui mult la satisfacția profesională. Apoi, al doilea factor ar fi relațiile cu colegii, relații bune cu colegii și superiorii, și vor crea o atmosferă plăcută și motivantă, automat”, afirmă Elena Dobre, psiholog.

Citește și