• LeBron James și-a demolat vila de 37 de milioane dolari din L.A. și a început să își construiască casa visurilor sale.
  • Înainte de a fi distrus, conacul avea șapte șeminee, patru dormitoare, opt băi și o curte imensă.
  • James a cumpărat conacul de 13.000 de metri pătrați în 2020.

LeBron James este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. Începând cu 2023, James are o avere netă de aproximativ 1 miliard de dolari. El a devenit primul jucător din istoria NBA care a atins statutul de miliardar înainte de a se retrage.

Ținând cont de acest lucru, sportivul afișează, evident, un stil de viață somptuos în Los Angeles. James deține o vilă de 37 de milioane de dolari în Beverly Hills. Cu toate acestea, se pare că starul și-a demolat luxoasa vilă pentru a începe să lucreze la proiectul casei sale de suflet, scrie Fox Sports.

James a cumpărat conacul de 13.000 de metri pătrați în 2020. Conacul în stil Spanish-Mission a fost întotdeauna condamnat să fie demolat. LeBron a început o bătălie juridică pentru a obține autorizații pentru a reconstrui luxoasa casă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Se pare că superstarul a primit în sfârșit autorizația și își va construi casa de vis. Înainte de a fi distrus, conacul avea șapte șeminee, patru dormitoare, opt băi, o sală de proiecție, o sală de trofee și o curte imensă.

Va juca LeBron James pentru Los Angeles Lakers în sezonul următor?

Viitorul lui LeBron James la Los Angeles Lakers a fost unul dintre cele mai importante subiecte de discuție pentru comunitatea NBA de la eliminarea echipei în finala Conferinței de Vest din 2023 în fața celor de la Denver Nuggets.

În ceea ce-l privește pe LeBron, el a avut un sezon 2022-23 strălucit în NBA. Sportivul a avut o medie de 28,9 PPG, 8,3 RPG și 6,8 APG în timpul sezonului regulat.

Citește și

Un aditiv deversat din greșeală de o fabrică de bere din Japonia a colorat apa mării în roșu. Ce spune compania despre acest incident

SUA știau de planul lui Prigojin, dar nu au avertizat NATO. Cu cine au discutat serviciile de informații

VIDEO. Icon of the Seas: Cea mai mare navă de croazieră din lume este aproape gata