• Islanda este Țara Focului și Gheții, iar în septembrie te poți bucura de aurora boreală.
  • Scoția este plină de istorie, insule îndepărtate și zone muntoase accidentate.
  • Elveția este considetată țara tăcerii unde poți schia și poți face călătorii cu trenul.

Numărul celor ce preferă să călătorească singuri este în creștere. Caută libertate, flexibilitate, autodescoperire și evadare din rutină. Dacă te consideri o persoană introvertită, ai în plan să călătorești singur și nu știi unde, iată ce îți recomand!

Unde să mergi dacă ești single

Dacă vrei să călătorești singur și îți dorești spațiu și singurătate, grupul de travel Reddit, recomandă câteva locuri superbe, pentru cei ce vor liniște. Finlanda este considerată cea mai introvertită națiune din lume, confrom studiului Reddit. Este paradisul iubitorilor de natură pentru că are foarte multe acuri, păduri și vârfuri înzăpezite. Finlandezii sunt oameni drăguți și primitori, dar te lasă în pace dacă nu te implici cu ei. Lor le place spațiul personal. Și daca nu sunt beți, probabil nu vor vorbi cu tine.

Reddit susține că țările nordice sunt consumatori înrăiți de alcool. Dacă ești genul de călător solo care caută izolare în pădure, atunci vei fi în elementul tău cu drumețiile, canotajul și pescuitul, pe care Finlanda le are de oferit.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Apoi poți face o excursie în Islanda, Țara Focului și Gheții. Călătorii singuratici de pe Reddit recomandă excursii în mediul rural, iar luna septembrie este perioada de vis, pentru că se suprapune cu aurora boreală. Scoția este apreciată pentru frumusețea sa crudă și tăcută. Cu orașe pline de istorie, insule îndepărtate și zone muntoase accidentate.

Scoția este locul ideal pentru a fi în afara rețelei. Este o țară ploioasă, dar perfectă pentru citit și dormit.

Și nu în ultimul rând, Elveția. Acolo ai peisaje uluitoare în tăcere. Un utilizator Reddit, spune că este cea mai frumoasă țară văzută vreodată. Recomandă drumeții pe Via Alpina. Poți începe cu Sargans și să termini cu Montreux. Nu auzi zgomote, poți face călătorii cu trenul, și cel mai important, poți schia peste tot.

Citește și: